JUPILER WILDEBURG 2017

Overdag relaxen aan het water met livemuziek en beats, om vervolgens te pieken in de nacht. Tijdsbesef ebt langzaamaan weg, zonsop- en ondergang vloeien in elkaar over. Strompel naar je tentje op de camping en ga drie dagen op in de complete creatieve waanzin. Dit is het festivaldorp waar je stiekem altijd al van droomde.

Er is altijd wel wat te doen en iedereen kan zijn creatieve ei droppen. Verwonder en vergaap je aan muziek, bizarre creaties en vertier op – en buiten – de dansvloeren. Verlies je kompanen en maak nieuwe vrienden. Kleinschaligheid staat centraal; geen grote festivalweides en -stages, maar intieme podia met maximale sfeer. Full monty, er vol voor gaan, is de juiste mindset voor een verbijf in het pittoreske Wildeburg. Eén festival, vier podia, meer dan 70 artiesten, een stortvloed aan creativiteit en vanzelfsprekend zieke beats.

In 2016 bracht Jupiler met succes de Jupiler krantendouche naar de eerste editie van Wildeburg. De combinatie van een frisse douche en een heerlijke fles Jupiler werden goed ontvangen (+handdoek erbij!). We zien voor Wildeburg 2017 een kans in het uitbreiden van deze verfrissende area, waarbij we nog meer fun, toevoegde waarde en product toe gaan voegen. Muziek speelt hierin een belangrijke rol, want zo kunnen we ook het tempo en de energie van de activatie laten variëren.

Het Jupiler Badhuis wordt dé verfrissende area van Wildeburg. Overdag kun je hier lekker ontspannen, een frisse douche te nemen, badderen in een van de pools of een plons te nemen in het zwembad. Naarmate de dag vordert gaat de muziek een tandje hoger en harder,  en daardoor kan er een gezellig feestje ontstaan. Dans vanuit je pool of ga op de lookout staan om het van allemaal een afstandje te bekijken. Dit alles  doe je natuurlijk met een ijskoude Jupiler in de hand,  die je haalt bij de Jupiler containerbar.

Concept credits: WINK
Video credits: Roby Kikic. 
Foto credits: Floris Heuer