JUPILER LOVELAND 2017

Vanuit de haven kun je gebruik maken van de Jupiler Shortcut, je super snelle boottocht naar de andere zijde van het festival. De boten zijn hetzelfde als afgelopen jaar; stoer en snel! De boten krijgen betere zittingen zodat je meer kunt genieten van je overtocht en niet hoeft te staan.

Met grotere vlaggen die altijd in de wind wapperen zorgen we voor betere branding op de boten. De ervaring op de boot word vergroot door fakkels en andere special effects toe te voegen aan de overtocht. Zo gaat deze overtocht nog meer memorabel worden!

De haven gaat een belangrijke rol spelen binnen de Jupiler footprint. Op het water gaat het ponton uitgebreid worden en plaatsen we een grote Jupiler bar op het ponton, zo gaat dit echt een eye-catcher worden vanaf de Fire stage. Via een loopbrug kom je letterlijk de wereld van Jupiler binnen. In de haven kun je genieten van een perfecte Jupiler, met een geweldig uitzicht over het water en festivalterrein. Rondom het ponton zijn lekkere hang- en zitplekken gemaakt waar je kunt chillen met je vrienden.

Concept credits: WINK
Fotografie credits: Floris Heuer
Video credits: Roby Kikic