FEBO

FEBO maakt al 75 jaar al haar banket elke dag vers! Yes niet invriezen en bewaren, maar vroeg maken, naar de vestigingen brengen en opeten! Toevallig hou ik zelf ook wel van een kroketje, en vooral van FEBO kroketten. Twee jaar met FEBO aan tafel gezeten om ervoor te zorgen dat dit verhaal beter bekend ging worden bij mensen. Dus af van het vetsmelters imago en terug naar de kwalitatieve banketbakker zoals hij 75 jaar geleden opgericht is door dhr. Johan de Borst. 

We hebben de gehele visuele indentiteit aangepakt, een duurzame verpakkingslijn neergezet en twee pr pakkers bedacht om het verhaal van FEBO te kunnen vertellen. 

DE HELDEN VAN FEBO

Alle vestingen hebben we geimplementeerd met de nieuwe FEBO stijl. Terug naar het rood en wit, weg met geel. Daarnaast staan de helden weer centraal in de vesitingen. Niet een overkill aan snacks, maar een duidelijk rust die de gasten gaat helpen een keuze te maken. 

vestigignvestigign
muurmuur

DUURZAME VERPAKKINGEN

Een goed product hoor je ook in een goed jasje te stoppen, een jasje waar je trots op bent. Zo zijn we van de plastic verpakkingen afgestapt en overgegaan op FSC materiaal. Alle verpakkingen zijn voorzien van de iconische F en de rode basis van FEBO. 

verpakkingenverpakkingen

EEN FEBO IN DE PC

Een droom die uitkomt, in november 2015 opende we de 67e vesitiging in de PC hooftstraat in Amsterdam. Kwaliteits banket hoort ook op een kwalitatieve plek verkocht te worden. De vestiging was een tijdelijke actie om de mensen in de PC te laten zien dat de kroketten daar ook thuis horen. De vestiging is trouwens geopend door FEBO vriend Ron Blaauw. 

PCPC

DE SPECULAAS KROKET

Met sinterklaas 2014 hebben we ons eerste product bij FEBO gelanceerd. Een kroket speciaal namens de sint: een speculaaskroket, geserveerd met een toefje slagroom. Met deze product lancering wilden we het verhaal van FEBO vertellen, dat de producten van FEBO dagvers gemaakt worden!