DE KLEINE SMAAKMAKER

De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte kleine smaakmaker, rechtstreeks uit onze eigen Noordzee. Het Nederlands Visbureau vroeg Food Cabinet een campagne te realiseren om deze MSC-gecertificeerde held on top of mind te krijgen.

De Kleine Smaakmaker
.
In september, de ‘Maand van de Hollandse garnaal’, voer dit jaar het allerkleinste Hollandse garnalenrestaurant door de Nederlandse wateren. Aan boord lieten chefs Estée Strooker (24Kitchen), Mathijs Vrieze (RTL4) en Hugo Kennis (24Kitchen) Nederland zien hoe makkelijk en lekker het is om te variëren met Hollandse garnalen. Op het menu stonden uitsluitend gerechten met een glansrol voor deze, MSC-gecertificeerde, kleine smaakmaker.

Concept credits: Food Cabinet
Design credits: Julia van Leeuwen
Fotografie credits: Mitchell van Voorbergen
Video credits: Roby Kikic

DRIE CHEFS, DRIE GERECHTEN, DRIE STEDEN

Estée Strooker, Hugo Kennis & Mathijs Vrieze.

HET KLEINSTE RESTAURANT VAN NEDERLAND

In drie steden kwam het kleinste restaurant van Nederland tot leven. Op het water natuurlijk.