CONVERSE - MADE BY YOU

De Made By You campagne draait helemaal om de Chuck Taylor! De schoen begint met een blank canvas en daarna is het aan jou wat je ermee doet en welke avonturen je ermee gaat beleven. Om dit als voorbeeld te geven zijn meer dan 100 internationale Converse fans en dragers gevraagd om hun schoenen te laten fotograferen. Het konden versleten, gecustomizde en afgedragen schoenen zijn, maar allemaal met een verhaal. Zo kunnen we het verhaal van de Chuck vertellen en mensen zelf ook meer laten beleven met hun Chucks.

MADE BY YOU STUDIO

Voor deze campagne creëerden we een studio voor lokale creatieven om te laten zien wat ze altijd al hadden willen maken. Creatieven worden vaak geremd door opdrachtgevers, in dit geval kregen ze van ons een vrijbrief om juist het beste werk te maken wat ze altijd al hadden willen maken. Ze kregen met een samen gesteld team een week de tijd om dit te maken en op het einde hielden we een expositie om het werk te kunnen laten zien. 

Over 4 weken hebben we vier teams de beschikking gegeven over deze studio:
Mick Johan & Hugo van Heijningen.
Eduard de Leau, Dennis de Groot & Sasa Ostoja.
Orpheu de Jong & Graphic Surgery.
Vic Crezee, Ace Dia & Tom Trago.

STUDIO1STUDIO1
STUDIO4STUDIO4

OOH TAKEOVER

Deze campagne moest hi-impact zijn, vandaar dat we de hele stad hebben gevuld met de chucks van bekende en minder bekende mensen. Hierbij zagen we de stad als ons canvas en plaatsen we over de chucks. Allemaal als ode aan de verhalen die er zijn ontstaan met Chuck Taylors. Op 4 grote kruispunten in de stad zijn blow-up media ingezet om de grootsheid van deze campagne te benadrukken.

PRO SPORT SHOP

We huurden de bovenste verdiepingen boven Pro Sport om hierin de digitale flipboards met de posters te hangen. Zo konden op een point of sale ook een passende activatie houden. Achter elk raam plaatsten we een losse beamer die de digitale flipboards van de posters liet zien. Ze veranderden allemaal individueel en dat zorgde voor een hoop impact in het straatbeeld.

prosportprosport

VOLKSHOTEL

Hier plaatsten we een interactieve installatie, er zat een bewegingscensor in die het licht aandeed in de installatie waardoor jij naar binnen kon kijken en de fysieke schoenen kon bekijken van bekende Amsterdammers. Daarnaast was het een activatie om mensen naar de Made By You Studio te krijgen. 

CONCERTO

Om zo dicht mogelijk bij de doelgroep te komen zijn we een collabo aangegaan met muziekshop Concerto. Hier plaatsen we een ontleed systeem van een draaiende abri, hierin hebben we verschillende uitingen van Converse geplaatst.

HUTSPOT

De posters hebben we tot kunst proberen om te zetten, vandaar de collabo met Hutspot Amsterdam. Hier hebben we gedurende de campagne een expositie gehouden met alle posters met Chuck Taylors van bekende dragers. 

HutspotHutspot